Linda Sahlström

Life's spinning
Mån-sön jobb + mån-fre jobb veckan efter! Ja jag är tillbaka med full fart på actic! Ett 80% vikariat är jag inne på nu med några extra timmar som instruktör! Livet går så sjukt fort just nu så jag ibland kommer på mig själv en lördagskväll sittandes ensam i soffan tänka: men det är snart nästa lördag och då ska jag göra något kul... Jobbet är faktiskt helt okej just nu, det känns roligt att vara tillbaka på actic faktiskt med fina människor som man möter varje dag och som ger en träningsglädje. Just nu försöker jag bara njuta av stunden och inte tänka så mycket, ta det som det kommer! Lättare sagt än gjort dock... 

Det bästa i nuet är dock min träning, den går så bra och är så rolig! Jag är lite av en allt eller inget person! Jag kan lätt träna varje dag men om jag missar en dag känns det galet tungt att träna dagen efter då skjuter jag upp det och orkar knappt träna 2ggr/v. Denna vecka har varit en riktigt bra träningsvecka m PoleDance, gympass och instruktörsträningar då jag håller på att utbilda mig till coreinstruktör också. 

Ja vet inte riktigt vad detta inlägg blev för något men en blandning av catching-up och veckosummering. Nu ska jag försöka sova mig in i en ny vecka med allt vad det för med sig! Tagga tagga... Såå svårt att sova nu!


Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress