Linda Sahlström

Veckan börjar lida mot sitt slut...
Så veckan börjar lida mot sitt slut och tiden rusar förbi. Jag har suttit hela dagen med min inlämning som ska vara inne om 1v och jag är helt slut! Börjar förstå någonting och går ett steg framåt, så inser man någonting och går tre steg bak igen, så frustrerande... Men bara bita ihop och fortsätta kämpa I guess.
 
Träningen har inte gått så bra denna vecka då det känns som jag fortfarande är lite förkyld eller har ont i bihålorna från förra veckan. Så frustrerande när jag vill börja löpträna så känns det inte rätt i kroppen. Gymmade i måndags efter mina pass, blev ett lättare gympass för att jag skulle känna efter och det kändes inte 100. Igår blev det lite poledance iaf och det gick inte heller så bra. Orkade ingenting och jag har verkligen fastnat på ett trick som jag har gjort 100 ggr innan men nu vågar jag bara inte av någon konstig anledning. Det är ett trick där du släpper hela överkroppen och förlitar dig på greppet mellan benen och sen tar dig ner i ett handstående. Är livrädd av någon konstig anledning men måste väl bara försöka våga nästa gång. Imorgon har jag iaf mitt HIT-pass så då måste jag träna lite puls så hoppas det går bra.
 
Imorgon ska jag iaf tillbaka till Itrim för en andra intervju så det ska faktiskt bli roligt! Efter det är det bara plugg hela vägen till mitt pass börjar sen direkt till Sura för lite mysigt häng med favvomänniskor <3.
 
Fårse vad denna helg har att erbjuda ska faktiskt bli skönt att inte göra så mycket och bara ta det lugnt.
Har börjat lyssna på höstdepp- musik så det är väl inte så bra haha men denna är iaf min favorit just nu:River- Leon Bridges.
 
Här är en gammal bild på tricket (hittade inte bilden utan texten)
 
Ha en fin helg!
Tänkte ge detta ett försök..
Tänkte faktiskt försöka med detta lite... Känns ganska roligt att skriva av sig och läsa mina kära vänners bloggar så tänkte väl bidra lite till det.
 
Just nu sitter jag med en stooor inlämningsuppgift som ska vara inne nästa fredag. Den känns nästan overkligt stort och just nu vet jag inte hur jag ska få ihop den men ämnet är så roligt så det gör det genomförbart. Jag skriver nu en inlämning kring Ångest i Västmanland och förslag till ett förebyggande program i skolan. Hur intressant är inte det liksom?!
 
Annars rullar livet på som vanligt, har levt lite i nedstämdhet på senaste tiden pga olika anledningar men främst för att jag inte riktigt vet vad jag vill och är påväg. Orkar inte presetera så mycket mer än på skolfronten just nu vilket bidrar till en del ångest inför jobb- och träningspass b.la. Vet inte om jag ska skala av ALLT eller om jag ska fortsätta som jag gör. Det finns ju såklart för- och nackdelar med allt. Som vardagen är nu är det skola mån-fre, rörlighetsklass på måndagar, poledanceklass på onsdagar och HIT-klass på fredagar. Utöver detta så har jag hoppat in på extraklasser på Actic samt jobbpass på ACC för att tjäna lite extra. Känner att detta bidrar en del till att jag inte ger mig själv utrymme för egenträning vilket är väldigt trist då jag ändå älskar att träna på mina egna premisser och utan prestationsångest.
 
Jag har iaf sökt en del jobb på senaste tiden! Jag vill plugga klart min magister för att ha den på CV:et men är ju såklart fortfarande nyfiken på att jobba också. Jag har sökt till Itrim i Västerås där jag fick gå på intervju förra veckan, ser det som ett komplement till pluggandet då jag kan jobba extra där och samtidigt ha chansen till att utvecklas och jobba med livsstilsförändringar bland behövande människor. Fårse om jag får chansen. Jag har faktiskt även sökt till Margaux Dietz AB som personlig assistent för att jag tror det skulle vara så grymt kul! Det är nog dock en lite chans att jag ens får en intervju bland 200 sökande och bristfälliga erfanheter inom området. Sen har jag sett flertal tjänster inom folkhälsa, bla ett projektjobb på Gotland, skulle vara sååå roligt men Gotland liksom!
 
Jaja nog om det. Jag ska alldels strax åka till Jennica för lite mat och sen bio på stan, en supermysig tisdag alltså! Hoppas ni får en fantastisk kväll!
 
 
p.s. kan inte ladda över bilder från min mobil till datorn utan att det står " ett fel uppstod" så om ni har tips så kom gärna med dem! Har några på lager dock: