Linda Sahlström

Hade en as bra helg<3
Hallå! Ny vecka och nya möjlighet kan man ju positivt tänka, det är även så jag ska försöka tänka. Det har nu gått 7 veckor med tränings- och kostrutiner, Wiho! Jag ser verkligen resultat, främst på mina arm- och ryggmuskler som har växt! tror generellt mina muskler har blivit större och det är sjukt kul och en härlig känsla. Detta för att jag har nog aldrig i mitt liv sett resultat i form av muskelmassa när jag väl kämpat för det. Jag är så otroligt stolt att veta att även jag kan öka muskelmassa om jag vill (något som jag inte trodde förut). Har även fått mer magmuskler och det är också väldigt roligt, de syns mest på morgonen innan jag ätit osv.. Jag vet att om jag skulle ha striktare kost med mindre fett så skulle jag kunna framhäva dem mer, men det är inte målet nu så jag är nöjd :). Ja nog om mig och mina mål! 

Idag äre som sagt måndag och jag har inte så mycket för mig. Har inge jobb idag vilket resulterar i jobbsök, städning, matlagning, plugg men också umgås med mina systrar eftersom båda är lediga idag :). Eh jo jag kanske hade mycket för mig ändå haha.. Men om jag känner mig rätt så kommer någonting av ovanstående saker inte bockas av. Ikväll Blire iaf älskade bodybalance, taggad faktiskt! Ska verkligen gå in för passet och ge allt i varje rörelse. Det jag älskar mest med att träna är att det blir roligare för varje vecka! När man kommer över 3 veckors strecket så Blire bara lättare att gå till gymmet, superbra!! 

Hoppas alla får en bra måndag! Här kommer lite bilder från världens bästa helg.. Ska ladda upp mer resultatsbilder senare! (P.s diskhögen tog jag tag i eftersom Kenny var sjuk, den blev så sjukt jobbig att se på så tog saken i egna händer, man kan tydligen lära gamla hundar sitta om ni förstår ;))