Linda Sahlström

SEMLOR!
Blev extremt sugen på semlor!!! Fy vill ha... synd att dem inte säljs nu! men men får väl hålla mig till min peppakaksdeg! Snart blir det redovisning i historia hoppas på de bästa! ciao
Hur god???
So sleepy..
Usch är så trött nu mera så orkar inte uppdatera, sorry for that! Men får väl ta och skärpa mig lite.. Har lite migrän nu så blir snabbt ner i sängen! Ja vad har man gjort idag då? om inte pluggat i skolan och lite till.. har hjälpt lillasyster att skriva önskelista också, blev ju trots allt bara 2 A4!!!!! haha tur att barnleksaker bara kostar mellan 100-500 iaf så de inte var dyrare.. Träningen idag gick väl okej.. fan blir så trött bara! Känner mig as dålig, har väl en svacka! men idag fick jag ingen hjälp alls av mina backar de enda dom gjorde var att stå i vägen för mig så jag inte såg någonting sa åt dem typ 20 ggr men nej, dem skulle stå där. Fick iaf peppakaksdeg av mamma efter träning och så kollade jag på Desperete Housewifes(orkar inte tänka om de är fel stavat) Ja nej om man skulle ta och lägga sig nu, min hjärna börjar bli lite luddig! Can't wait to see my honey tomorrow <3 Puss å gonatt!

Skön vinst!
Så jävla skön vinst mot Per-ols idag! Fyfan blev 3-3 så avgjorde vi de i sudden 4-3, tack för bonuspoäng! :D Vann Dj matchen imorse också 9-6 till oss, mycket bra. Fy va nervös jag var innan. Så synd att jag inte har någon matchrutin längre för skulle kunna prestera 10ggr bättre om jag bara hade spelat lite matcher.. Men men nu blire bara sitta här och vänta på Hampus som är ute och äter med kollegor, kommer säkert komma hem full som en kastrull :( men men jaag står väl i gengäld till han så måste va snäll om han gör det haha. Ja nej äta lite mat sen bara chilla får det bli ikväll! Rosalie fråga om vi skulle dra utgång, de fresta mycket men har inte råd om jag ska köpa julklappar imr och på onsdag plus risk ettan snart.. :((( Hörs!