Linda Sahlström

Nervös!!
varit hundvakt nu söndag och måndag, hade de trevligt igår med hampus men idag har de varit as segt. Men har iaf fått lite gjort. Gick ut med hunden, starta en tvätt, städa, laga mat(Gorbys pirog) och duschat. Sen kom mamma och pappa hem vid sju med lite presenter och mat :) trevligt! Nu är jag hemma hos hampus, har spelat lite snart ska vi sova. Är väldigt nervös inför imr, då jag ska ha min första körlektion! iih.. hoppas verkligen jag inte gör bort mig dör om jag gör det :( men vi får hoppas på att de går bra.. ska även betala in en räkning och lista ut hur jag tar mig hem haha.. Åh va skönt de är med höstlov! På onsdag blire partydax hemma hos Nicole då vi ska fira henne! sen på lördag blire qvarn wooop wooop! Kommer bli grymt :D puss å kram

Osminkad och allt haha

Höstlov!!!!
Nu har man ett efterlängtat och välförtjänt höstlov! fyfan va sköönt!! Efter skolan idag så jobbade jag till typ halv tio sen kom Hampus och hämta upp mig och nu har vi bara åkt bil! :) är så himla trött så snart blir de sova! de ska bli så himla mys eftersom de blir tidigt imr, ska gå upp vid 10 på min lediga dag bara för att Hampus ska jobba.. sen blir de vidare till klädförmedlingen för att se om mina kläder blir sålda! hihi nej detta var bara ett snabbt inlägg för jag orkar inte skriva mer fyy va trött jag är gonatt :)

Trött..

Sitter i skolan och är väldigt väldigt trött! har bara setat vid datorn hela dagen eftersom vi har mediakommunikation och textkommunikation och då sitter vi bara framför datorn och gör uppgifter osv. Väldigt tröttsamt och jag håller på att somna! Jag har sån längtan till jul! Vill verkligen ha det nu, då man får mysa i massa stickat och tofflor och sen julafton med massa julklappar och god mat! Och de viktigaste av allt, man får åka skidor!!! Synd bara att jag har mina gamla skidor, eftersom mina nya blev stulna förra året i hovfjällen :/ lite trist.. så nu har jag bara mina gamla 140cm skidorna inge vidare.. Men men! Började lyssna lite på julmusik nyss, så trevligt ååh längtar verkligen till jul! En av alla högtider som jag ser upp till mest tror jag! Jaa.. men de är ju trots allt lite mindre än 2 månader kvar men förhoppningsvis så går det fort! :) Nej nu ska jag fortsätta spela haha.. orkar inte jobba har gjort lite granna men ah får se om jag gör klart det! Bjuder på en härlig julbild.