Skit!

Ge mig ett riktigt svettigt och tungt träningspass!! Ååh vill bara träna, saknar ihjäl mig efter känslan av att bara kunna köra allt och vara slut efter, nu så Får man as ont i halsen hur fort man lyfter ett finger såå trött på de här!!!! 
Guns n roses ❤️

Då kör vi! 


Im Done, and wasted!

Nu jävlar är tentan klar och musiken på Max!! Sååå jävla skönt!! Har ingen aning om hur de gick på tentan så får bara vänta och se, ber och bönar om ett g iaf!! Men men.. Efteråt blev de vedungsbakad pizza med gruppen, och nu är man färdig fixad inför kvällen.. Kvällen till ära är jag Guns n roses fan eftersom de är 80-90 tals fest :)! Så skål mina kära bloggläsare läsare.. 
Dör snart av nervositet

Dagen är kommen! Jag är sjukt nervös mitt hjärta bara kör och jag har inte kunnat sova på hela natten.. Försöker trösta och lugna ner mig med att jag gör mitt bästa och om de inte räcker så är de så :))! Nu ska jag andas lite och sen gå och kötta på den där tentan!! Girlpower.. Miss does party times

Saknar att bara leva i nuet, parta med mina fina flickor, musiken på högsta volym, en kall cider i knät och en härlig solbränna i ansiktet! Och tänka vi kanske bara har ikväll så kör ba kör.. 
Jäkla skit

Åh orkar inte! Vill bara ha denna skit tenta över nu.. Så himla mycket att lära in och fatta, man blir ju galen! Mitt huvud säger emot rejält kan jag säga.. Ingen fokus, ork eller något minne! Låt mig ha fredag eftermiddag nu! Bored

Träningsinspo denna pluggmåndag.. Wihoo


.,

So I lay my head back down
And I lift my hands and pray to be only yours
I pray to be only yours
I know now you're my only hope

I give you my destiny, I'm giving you all of me
I want your symphony
Singing in all that I am at the top of my lungs
 I'm giving it back
 
 


Less va ordet!

De här pluggandet tar kål på mig! Orkar inte mer, varje dag känns som man kämpar hur mycket som helst men man kommer ingenstans vill bara ge upp! Men jag kämpar på och hoppas på de bästa, varje gång man tänker kan inte de här så ba men då får jag försöka skriva mer på någont annat men nej då kommer man på att juste måste ha rätt på ALLT så yey!! -.- skiiit tenta ska bli så skönt att få den överstökad!! Skulle egentligen va i skolan om 30min men tar de chill och köttat ut aggression på gymmet lite först, så peppad! Skulle vilja kötta hur mycket som helst men nej då ska man ha en slemklump i halsen för 40:e året i rad.. Hm ja Less på livet men men ba kämpa på! 

Usch du och blä

Ja vart ska man börja.. Så himla trött på skolan just nu! Är verkligen as stressad över tenta, grupparbete, pengar, träning, kost och de sociala livet.. Fick reda på i veckan att cp tentan skulle vara omöjlig att få g på, då man var tvungen att få g på varje fråga för att få g.. Alltså typ inget fel överhuvudtaget lovande!! Sen har vi grupparbete på detta som vi knappt kommit någon vart med.. Så hinner man inte umgås med några vänner, kan inte göra nå alls heller för man har inga pengar, skit säger jag bara!! 

Men men.. Idag var jag i skolan från 9 till 16 och plugga för fullt! När jag kom hem hade Kenny en överraskning till mig - han hade köpt en kapselmaskin som jag har velat haft länge så blev as glad! Tur man har han.. Nu åkte han dock till en kompis för att kolla fotbollen, så jag fick lite tvång till att plugga suck.. Så jag läste lite och sen blev de tv titt!! Taggar inför imorgon då jag ska träna för första gången på 2 veckor, hoppas min hals samarbetar .. 


Sååå härligt

Kryssning med min man!! Sjukt kul ❤️ Tog typ inga bilder dock! Men vi hade as Nice utsikt! Va längst bak på båten 


Går bra nu

Gick bra att göra blomkåls och broccolipure igår eller inte :0 

Förändring!

Då har man klippt sig och färgat håret  igen :))! Senast va i augusti så nu var de dax att fixa till de ännu mer :)! Super nöjd dock blev de väldigt kort vilket känns konstigt men tror de blev väldigt bra.. Skönt att ha lite kort också! Kötta

Idag vågade jag mig på att ha linne på träningen, tror jag aldrig har tränat med linne för att jag inte känner mig bekväm i de men idag slog jag på stort!! Körde ett sjukt roligt zumbapass idag, brukar köra de vare onsdag men idag kändes de verkligen as bra och stegen satt perfekt så kul!! 

RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!