Linda Sahlström

Hey ho let's go
Idag har det varit en bra dag! Måste säga att jag är så stolt över mig själv (och det måste man säga ibland till sig själv för sin mentala hälsa enligt mig) har gått upp efter 7 varje dag denna vecka trots att vi börjat 10.15 vissa dagar, det har bara känts så rätt! Har även tränat väldigt mycket denna veckan och det har varit as roligt! Körde hemmaträning idag men Gud va slut jag blev, ett bra tecken tycker jag! 

Vi gick hem tidigare idag ifrån grupparbetet också så åkte hem käkade lunch och började sen bege mig till eriksborgs medicinska röntgen för att röntga lungorna. Dock så fick jag åka hem igen för min remiss hade gått ut så min läkare ska ringa mig nästa vecka så vi ska fixa en ny, suck! Men men när jag kom hem igen gjorde jag det där brödet jag pratade om igår, det blev faktiskt väldigt bra! Förutom att jag hade lite för stor bakform så den blev lite platt! 

Äntligen börjar mina abs kämpa sig igenom fettet! Yey.. Men en lång bit kvar har jag! Man måste börja någonstans 

Älskart!!
Hello! I måndags vare dags.. Nya rutiner och tillbaka till vardagen! Men min mjölkfriadiet började också! Det har varit sjukt tufft och man är typ rädd för att allt ska innehålla det haha.. Just nu består min frukost av ägg varje morgon, lagom roligt! Men ska försöka hitta på nya recept nu när man börjar komma in i det. Har iaf lagat tonfisksallad, köttfärsgratäng bestående av potatis, krossade tomater och köttfärs såklart, sen idag gjorde jag kycklingwok med kokosmjölk. Försöker även äta lite glutenfritt för att underlätta för magen men ibland Blire väl lite gluten också.. Imorgon ska jag baka gluten- och mjölkfritt bröd, ska bli spännande! 

Igår och Idag har jag varit i Sala och träna pole dance eftersom jag, Isabelle och Alexandra började det för någon vecka sen. Är helt fast! Skit roligt och bra träning äre också! Älskart! Har köpt nya shorts som jag har och tränar i (y). Sista bilden är på mina knän idag efter träningen, aj! Syns inte så mycket på bild men dom är blåa och röda haha, men det vare värt!