Linda Sahlström

dream city, love and life!
Så kär i serien och filmerna om Sex and the city! Alltså drömliv!!! Världens snyggaste lägenhet(er), härligaste kärlekslivet, märkeskläder, drömbröllopet och drömjobbet! Vill bara hoppa in i filmen/serien och bo där ett tag, och Kenny skulle få följa med hihi (A)
 
Vill också bara kunna åka till Paris eller fram och tillbaka mellan Hollywood och New York bara för att jag vill! Kunna gå på röda-mattan-fester och betala saker kredit (för att sedan minst sagt kunna betala tillbaka)! Leva i en drömvärld där kvinnor behandlas som riktiga drottningar och alla män är riktiga gentlemens som förstår innebörden av kullersten och klackar haha!! Att kunna äta godsaker då och då, inte behöva träna och fortfarande ha superkroppen! Och lyxen i att kunna träffa sina tjejer för lunch nästan varje dag och aldrig behöva sitta själv när man inte vill.. Men ja en film äre ju och en drömvärld (Y)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Grattis Maja!!!
Idag fyller finaste Maja år! Vi firade henne i lördags! De va så sjukt synd för jag va as taggad till den festen, vi hade jätte kul och jag, Isabelle och josse vann fem-kampen med nöd och näppe och huvudvärken började krypa sig på mig. Jag tog varannan vatten medan jag drack för jag ville verkligen inte då huvudvärk! Men tillslut bröt sig den ut och jag började så småningom må skit! Mådde jätte illa och som tur var kunde Kenny komma och hämta mig runt 22.. Som jag trodde så precis när vi kom hem så kräktes jag till och med för att jag hade sån migrän! Tog en jätte stark värktablett och somnade på stört! I söndags vaknade jag upp med snuva, lite huvudvärk och lite öroninflammation.. Inte alls roligt!! 

Men men! Hoppas dom andra firade henne ordentligt iaf! Men grattis igen maja, hela 21år!! 

Bilder ifrån lördagen och på en sjukling( kollade även på 3D film på vår smarttv haha)Jul i tre omgångarFörsta- uppesittarkväll! Jag fick typ 4 i rad hela tiden!! Bästa va när jag va såå nära att vinna 75 000 till maritius! Och den mest otippade julklappen fick Kenny av en av mina släktingar haha vi blev bra paffa!! 
 Andra- den riktiga julafton! Först var vi på julgröt och mys hos Kennys mamma och sen åkte vi till borgen så vi hann se Kalle! Så mysigt med jul älskar det! Fick jätte bra julklappar, bland annat en konsertbiljett till Mia skäringe, en guldklocka, ett par hörlurar jag får välja själv, mix and go -blender, en jätte fin kaffeservis och biobiljetter m.m. Tredje- på juldagen firade vi hos Kennys farmor och farfar där fick jag massa pengar, så snälla!! Men vi åkte därifrån vid ca 21.30 och åkte på nattbio, äntligen fick jag se den sista hobbit filmen, och den va sjukt bra!!! Yey. Jag och Kenny hade såklart tagit VIP- stolarna så värt de extra pengarna för dom stolarna när man sitter i 2,5tim :)!