Lately
Kan inte sluta le

Alltså livet går så bra nu, vill bara gifta mig med alla möjligheter som ligger framför mig! Jag är så överväldigad och vättskrämd på hur jag ska få ihop detta men jag skrattar och kan inte sluta le samtidigt!! Jag har nämligen så många planer framför mig som kanske slår in, jobbet med Framgångscoacherna taggar mig till tusen och jag bara längtar tills jag får köra igång med detta, OCH jag har fått jobb på Actic (skrattgråter) så jäkla roligt! Jag ska få göra lite allt möjligt där men ska börja med barnpassning och receptionist. Wiho!! <3 är så himla glad just nu! 

Firar detta med linsgryta och pole


No words needed!

Life is a Journey not a competitionHungry heart


Rest in peace Alan Rickman! <'3

Harry Potter på tv:n och tända ljus. Ännu ett offer för hatsjukdomen cancer, fuck cancer! 
Goals!

Så himla konstigt ibland

Tänk att man egentligen har möjligheten till att jobba med vad man vill. Skön känsla när man tänker efter! Innan brukar jag tänka åh jag vill också kunna göra dedär.. Exempelvis igår så kollade jag på bingo rimers Insta när han la ut en bild på sig åka längdskidor uppe i Åre och jobbade därifrån. Jag tänkte då att jag vill också vara där uppe och åka skidor, men om man tänker efter så har jag möjligheten och makten att utforma mitt egna liv så kag skulle kunna åka upp dit, jobba, bosätta mig, starta eget what ever.. Jag kan utforma och leva mitt liv precis som jag vill! Häftig känsla, så nu häklar! Mot mitt drömjobb, det kommer inte bli lätt men förhoppningsvis kul! 


Espana

Veckan i Spanien gick väldigt fort, dels för att vi alla va sjuka sammanlagt 3 dagar synd nog.. Men dem resterande dagarna va vi vid stranden, shoppa i pourto rico och i ett shoppingcenter, besökte parque noblo, hyrde bil, pappa Kenny och Elin åkte på djuphavsfiske och Simon på golfrunda och jag och Ida låg vid poolen på nyårsafton och slappa. Vi körde även aquagym och jag gymmade, sen på em så hade dom även spanskakurs som jag gick på. Det va bara jag där så då blev det helt efter det jag ville lära mig vilket va superkul! Nyårskvällen blev väldigt trevlig! Mousserande på rummet innan middag, nyårsbuffe, en drink i lobbyn och sen upp till poolbaren för att se raketer! Det blev en riktig "Sune i Grekland" grej då vi stog på ena sidan och sa här ser vi allt.. Haha fatta om det visas på andra sidan och vi måste springa.. Tji fick vi, blev exakt så! Vi sprang till den ena sidan, jag trippade och kämpa att springa med mina klackar, när jag väl kommit över till den ena sidan så var dom slut och alla började springa tillbaka till den andra sidan där dom började skjuta fyrverkerier igen.. Haha jaha ba springa tillbaka igen. Slutade med att jag knappt fick se några på närhåll och en bild på det kan man ju bara drömma om haha! Det blev iaf en bra kväll men väldigt lugn! Bara 1 cider och 2 glas mousserande och läggdags vid 1! Dan efter åkte vi hem på fm så hann inte göra något mer då. Kände mig inte riktigt klar  med Spanien och att va utomlands när vi åkte hem dock, brukar känna så. 

Ja nu är vi hemma iaf och jag fick träffa fina Linn lite i söndags innan det vankades jobb på måndagen.. Usch fy och blä säger jag! Fick hat-distriktet hela veckan och mån-tis va sjukt dryga dagar! Hann inte träna, knappt äta, FRÖS IHJÄL och min rygg ska vi inte tala om! Idag har jag som tur var varit ledig pga röd dag men har sån ångest över morgondagen! Orkar verkligen inte åka till jobbet :( idag har jag iaf haft en bra och produktiv dag! Jag började med att sova till halv nio men det kändes som om kl va 6 på morgonen.. Hade sen skypemöte med min ambassadör/chef på Framgångscoacherna om framtiden och vad som händer härnäst, är såå taggad!! :D efter det åt jag frukost, chilla framför tv, laga mat, diska, plocka ur min resväska, städa och tog ut sopor.. Nu har jag ätit och taggar inför PoleDance som drar igång igen efter julledigt, kul!! Hemma!!

Hola! Nu är vi hemma igen efter en vecka i värmen och i älskade Spanien! En väldigt bra start på 2016! Kan förklara mer sen vad vi her gjort och upplevt för nu är jag väldigt trött. Nyårslöfte då? Nja kanske att satsa mer på mig och mina mål, att sätta migsjälv i fokus helt enkelt (kan ju för vissa kännas självklart men inte för mig) är faktiskt taggad för detta år för att se hur långt jag kan gå med mina jobbmål och se om 365 dagar vart jag står och vad jag jobbar med! Bring it!<3

RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!