Linda Sahlström

Jag älskar mitt(mina) jobb
Igår gjorde jag något som jag för några år sen aldrig skulle våga eller kissa på mig påvägen dit. Jag åkte själv i en bil till Sollentuna för att träffa massa Fitline folk+ utveckla mig och lyssna på härliga presentationer. Så galet roligt! Men som sagt för några år sen var jag inte alls den människa jag är idag och jag var rädd för att synas, höras och göra bort mig. Igår åkte jag stolt dit utan att tveka, satte på gpsen och körde, gick in på scandic i Sollentuna och gick fram till en som också jobbar med Framgångscoacherna och presenterade mig vilket resulterade i en kram och massa härliga leenden! Så stolt att jag klarade av detta och va långt jag kommit i mig själv. Kvällen va verkligen superhärlig och jag träffade massa härligt folk och fick veta massa mer. Jag bestämde mig för att jag vågar drömma igen och jag klarar allt bara jag vill! Fick sån inspiration och mitt driv kom tillbaka så det var sån härlig känsla! Nu är det bara att fortsätta med utbildningen och sprida kunskapen kring dessa helt otroliga produkter som verkligen är livsomvälvande för folk! Sjukdomar som försvinner, folk som får otroliga resultat, ett helt shl-lag som dricker produkterna för dom får sånna resultat och ökad prestationsförmåga. Galet! 

Idag står iaf en massa jobb på schemat! Börjar nu vid 10 på actic jobbar där till strax innan 16, kl 16 börjar jag på Acc för att jobba på ett event till sent ikväll. Så nu äre bara hälla i sig min energi på burk (activize ) och köra! Kom livet, nu kör vi!


Lately
I i lördags var jag och Jennica ut å käkade på tacobar och sen kollade på bio, how to be single, den va jåtterolig och bra men med underliggande allvarlighet. en väldigt mysig kväll! På söndagen hade jag också en mysig kväll då pappa bjöd på middag, mums! Påvägen hem så handlade jag inför veckan, bestämde mig att nu är det dags! Inge mer sötsaker eller halvfabrikat mat! Fy va trött jag är på det så denna vecka vare dags! Två ätardagar och ren kost. Menyn för veckan blev: soyafärspaj, kyckling m sötpotatis och örtcreme, torsk med potatis och sallad. Hittills har jag gjort soyafärspajen och den blev supergod :)), hade i lite mer rismjöl än vetemjöl i pajdegen och den blev superbra! Efter denna mättande lunch så promenader jag ner till actic för att jobba lite, så himla skönt vare. Verkligen underskattat! Solen i ansiktet och frisk luft, kan inte bli bättre! När jag var framme så drack jag en protteshake på proteinpulver, mjölk och fryst banan, smakar exakt som milkshake!! 
Idag Blire någon timmes jobb för att sen dra vidare mot Pole, Wiho! 

Ha en bra dag!