Linda Sahlström

Helgen!
Det gick superbra att jobba i helgen! Det va så roligt gäng jag fick jobba med också så det blev sån himla bra stämning! Helt klart värda 16 Tim jobb som det i slutändan blev! som tur var jobbade Nicole ock vi kunde ta bussen hem. Kvällens höjdpunkter blev artisterna (Carola, arvingarna, Peter settling och Alcazar) och när det blev oxfilé kvar för oss att ta men inga bestick.. Rätt vare va så stod 30 servitriser och käkade oxfilé med potatiskaka med händerna haha! 

Dagen efter var jag minst sakt trött, såå typiskt att jag vaknade efter 4 timmars sömn och inte kunde somna om, har aldrig hänt! Men Kenny min älskade pojkvän gick och köpte frukost till mig så det blev en supergod frukost! Sen stod en heldag med film och tvtitt på schemat! Kenny åkte på äventyr och jag fick en skön egentid! Passade på att gå till affären och löpa en massa onyttiga saker haha! Se bilden.. Men såå gott vare och jag fick en bra söndag! 


Händelserik vecka!
Hej alla glada!! Har gjort en del i veckan, bla varit på Erikslund (köpt yogamatta, termos, bikini, ringar, vattenflaska eftersom en hund bet på min Haha).. Jag har även hunnit klippa och färga håret, färga ögonbryn och ögonfransar, haft myslunch med jennica, prövat kostym och köpt två toppar och jobbat torsdag-fredag! full rulle! Har haft en toppenvecka som har gett mig mer energi! Mycket pga av att jag tagit hand om mig själv! Det enda jag saknar nu är en mysig filmdag! Blev verkligen jättenöjd med alla förändringar och har gått till väldigt kunna människor som verkligen har fixat allt hur bra som helst! Imorgon äre lördag och en heldag/kväll/natt på Acc som står på schemat, alltså ett grispass som servitris! Men jag ser faktiskt fram emot det på ett sätt, det är ju faktiskt ganska kul att jobba när man väl är där ;) positivism i första hand! 

Ha en otroligt bra helg :*