Linda Sahlström

"Im sexy and I know it"
Nyligen hemkommen från kryssning! :) De var trevligt bortsätt från att min lillasyster fick hög feber igår kväll så mamma var tvungen att ligga i hytten med henne :/ men jag och Ida tog några drinkar och skrattade åt gamla gubbar och tanter som shaka loss till låten "Im sexy and I know it"! haha.. Köpte lite i tax freen(fast inte så mycke). Jag köpte 1 flaska vittvin, 1 godispåse, 1 påse nötter och ett sminkset. allt som allt ungefär 160kr väldigt billigt :) Jag bestämde mig igår för att ta ledigt från mitt kostschema, eftersom det är näst intill omöjligt att låta bli alla godsaker kryssningen har att erbjuda. Så imorgon blir det hårdkörning! Jag ska jobba så kan inte träna men får springa några extra varv på jobbet! Nu väntas pojkvännen på ingång, vi ska nog bara mysa framför en film! :) Ha det så bra..

Hejsvejs!
Nu drar vi! hann precis klart med att packa, så nu drar vi! Härliga sol, fortsätt vara uppe så man kan steka i brillor!

packning på g!
Har inte bloggat så mycket på sista tiden! Har inte hänt speciellt mycket heller.. I söndags spela vi match mot kumla och förlora med 5-0 :/ och igår jobbade jag... Idag ska iaf jag mamma ida och elin på kryssning! ska bli så roligt :)) Vi ska nog bara mysa och ta det lugnt kanske blir någon drink eller två också. Nu håller jag på att packa förfullt, eftersom jag inte hann det igår!
Konstigt väder! Igår när jag åkte hem så snöa de nästan snöstorm och idag skiner solen och det är nästan torrt på backarna, aja härligt med sol iaf! :)

Ps. Måste köpa nya solbrillor eftersom mina bästa gick sönder :((!
Tror jag ska köpa en ny bikini till sommaren också men vi får se ;)

ser ut som det blir denna från cubus isf. Härlig blå färg! bikinitrosorna är helt vanliga med denna färg på bara. Väldigt enkel men fin