Linda Sahlström

Då vare dags!
Nu åker vi!! Min surf är slut och inget wi-fi på hotellet så därför jag inte kunnat blogga så mycket eller kommer kunna.. Men ni får stå ut! Ses om en vecka, för nu ska jag till sköna och fina Spanien! Tycker verkligen om det landet :D! WiiihoLÄNGTAR!
Midsommarhelgen var väldigt mysig och trevlig! Åkte hem i söndagseftermiddag och bara tog det lugnt! Avslutade dagen med ett träningspass på 2timmar och smoothie framför Sex and the city 2. Gud vad jag älskar filmerna och serien, dom har ju sååå rätt med allt!. Idag gick jag upp runt 9 och käka lite frukost. Vid 11 så gick jag och Kenny till hans mamma och hämta hennes hund för en långpromenad och lite bus. Resten av dagen har varit väldigt lugn med mest tv-tittande. Jag bara taggar och laddar upp inför onsdag då vi ska åka utomlands!! Imorgon natt bär det av mot arlanda, kl 4.10 går vår buss dit haha! Kommer väl bli att dygna eller nå! ÅÅH såå taggad ska bli så super skönt! Vill bara att det ska vara onsdag nu nu nu! 
 
Några bilder från i helgen
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Glad midsommar!
Glad midsommar från mig och min oseriösa pojkvän haha! Helgen spenderas enligt traditionerna uppe hos min farmor och farfar i skogen! ❤️ Älskart!! Inga nubbar för mig dock då jag har dåliga minnen från de ;) haha hoppas ni får en härlig helg!