FOLKE in my heart

Igår blev det mycket mat på indigo med efterlängtade Isabelle och Alex! Hur gott och trevligt som helst, blev även mycket prat!! 
Idag äre även första dagen på nollningen! Så himla kul och jag älskade att få sätta på sig ovven igen!! Så synd bara att jag och Kenny ska till Göteborg idag så kommer missa resten av dagen och helgen men det ska bli kul i Göteborg också :)! Frustration

En väldigt bra måndag

Igår var jag på stan med underbara Malin WENNA haha! Vi käka lunch på meriot och gick igenom nästan heeela stan tror jag :)! Träffades kl 12 och åkte hem vid 17 tror jag! Men de va hur trevligt som helst och jag älskar att gå på stan med henne eftersom hon har så bra stil så då vet man att man får bra råd :))! Jag kom hem med massa kassar och 8 plagg haha men fick de för runt 1000- lappen så jag är nöjd :)! Känns lite dumt bara eftersom jag förra veckan beställde saker från hm för 1200kr men jag sa ju till migsjälv att eftersom jag klarat mig en hel sommar utan lön så fick jag unna mig saker haha.. Jaja sluta tjata om pengar kanske!!! 

Invigde sjalen igår också men de blev lite varmt i solen 
Lördag

Igår vare kräftskiva hemma på borgen! Va väldigt mysigt och gott!! Pappa hade t.om. Fiskat kräftorna på dagen och kokat dom innan vi kom, så snacka om färska! Dom hade även köpt havskräftor (dom ljusa) som vi fick smaka och jag föredrar nog vanliga haha :)  Jag hade även bakat en liten efterrätt vid namn frasiga blåbärspajer som jag tyckte blev lyckade! 


Idag åkte jag med ida, Simon och Elin till Naturhistoriska museet.. De va jätte mysigt och vi kolla även på cosmonova, en lyckad söndag! Nu Blire soffhäng! 


Fredag

Brunch med efterlängtade jennica! Fajitas och fredagsmys med mannen min på kvällen!


En himmelsk dag!!

Vilken dag och kväll det var igår!! Helt otroligt underbar med så himla mycket kärlek och känslor!! Grattis mina kära vänner för att ni nu äntligen blivit herr och fru wenna och tack så jätte mycket för den otroligt välplanerade ceremonin och festen, för den goda maten och även de trevliga sällskapet! 


Götelaborg!

Snart kommer jag Carro!!! Äntligen semester och lite roligheter på schemat :D hela 4 dagar i Göteborg ligger framför mig och det ska bli super kul och skönt! Så synd bara att vädergudarna har avgått men men får göra de bästa av situationen helt enkelt! :)) Lördag
Grattis i efterskott!!

Igår fyllde underbara jennica 21år!! Grattis älskade vän hoppas du hade en toppen dag! <3 

Muuuuys

Mys med familjen idag (y)! Nu filmkväll med min älskling 


Bra dag igår!

Lördags frukost på G!! 


Perfa!!

Idag vare sista dagen på posten!!!!!! Har längtat efter denna dag sen 3 veckor tillbaka men idag vare med lite sorg jag åkte från kontoret.. Men men ska bli skönt med lite ledighet nu :))! Igår så bakade jag lite eftersom de va tjat om fika innan jag skulle sluta haha.. Så blev två rulltårtor, dom blev bra faktiskt! Eftersom Erika sluta idag så hade hon också bakat- mockarutor så tog en liten fikabild på det (y) 

Nu har jag satt mig ner för lite avslappning i soffan med glass, blåbär och en Celsius! Livet på en pinne.. Men måste snart dra mig upp för dusch och fix eftersom jag och Kenny ska käka på sjökrogen ikväll, mys!! Sen kanske de blir utebio på löga, Fårse! Ha en bra helg :*

<3

Även i kaos finns en viss skönhet
      
            -Ernst.K


.,

Put your make up on
Get your nails done
Curl your hair
Run the extra mile
Keep it slim so they like you, do they like you?

Get your sexy on
Don't be shy, girl
Take it off
This is what you want, to belong, so they like you
Do you like you?

You don't have to try so hard
You don't have to, give it all away
You just have to get up, get up, get up, get up
You don't have to change a single thing

Get your shopping on, at the mall, max your credit card
You don't have to choose, buy it all, so they like you
Do they like you?

Wait a second,
Why, should you care, what they think of you
When you're all alone, by yourself, do you like you?
Do you like you?

You don't have to try so hard
You don't have to bend until you break
You just have to get up, get up, get up, get up
You don't have to change a single thing
 
 


Oförglömligt <3

Tack som fan älskade vänner för denna möhippa och helg! Blev sjukt lyckad och jag hade sååå himla kul! Och nu äre mindre än 2 veckor kvar till fina Malin och Mattias gifter sig! Ett ögonblick som man ser fram emot väldigt mycket!! 


RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!