Linda Sahlström

FOLKE in my heart
Igår blev det mycket mat på indigo med efterlängtade Isabelle och Alex! Hur gott och trevligt som helst, blev även mycket prat!! 
Idag äre även första dagen på nollningen! Så himla kul och jag älskade att få sätta på sig ovven igen!! Så synd bara att jag och Kenny ska till Göteborg idag så kommer missa resten av dagen och helgen men det ska bli kul i Göteborg också :)! 

En väldigt bra måndag
Igår var jag på stan med underbara Malin WENNA haha! Vi käka lunch på meriot och gick igenom nästan heeela stan tror jag :)! Träffades kl 12 och åkte hem vid 17 tror jag! Men de va hur trevligt som helst och jag älskar att gå på stan med henne eftersom hon har så bra stil så då vet man att man får bra råd :))! Jag kom hem med massa kassar och 8 plagg haha men fick de för runt 1000- lappen så jag är nöjd :)! Känns lite dumt bara eftersom jag förra veckan beställde saker från hm för 1200kr men jag sa ju till migsjälv att eftersom jag klarat mig en hel sommar utan lön så fick jag unna mig saker haha.. Jaja sluta tjata om pengar kanske!!! 

Invigde sjalen igår också men de blev lite varmt i solen