Linda Sahlström

Friyay?!
Freedag! Många människors favvo dag. Jag känner inte så mycket för fredag av någon konstig anledning, tror dels att det beror på att jag oftast inte har några helgplaner så helgen blir mer ångestladdad med ett måste att göra något samt att jag ibland jobbar helger och sent på fredagar. MEN nu är jag hemma iaf och sitter och hemma och bara chillar! Är väldigt rastlös men samtidigt trött så vill typ att klockan ska bli 23 så jag kan gå och lägga mig haha, weird.
 
Idag började jag sent så fick en del gjort här hemma, bland annat tvätt, städ och matlagning. Drog sen till jobbet och slutade 19.15 så blev ett kort och lugnt pass. Nu är jag hemma som sagt och tare lite lugnt! Övade nyss på hanstående, har kommit till att jag kan stå på armarna och svanka i ryggen men är ett tag kvar tills jag vågar stå på händerna, jäkla rädsla alltså... Men det går framåt :)))
 
Nu är även mina 6veckor med träningschema fokus grundstyrka pasé och jag går snart in på vecka 1 med fokus maxstyrka, kommer bli grymt kul men jobbigt! Bara att köra på :D! Men nu är det helg och jag ska försöka fundera ut något roligt att göra, är supertaggad på utgång men dessvärre verkar det inte som någon kan så kanske blir lugnt ändå, fårse :)!
 
Trevlig helg på er!
 
Tips på supersmidig, billig, vegetarisk och hälsosam lunch är detta: pastasallad m soltorkade tomater och fetaost. Jag älskar det och det är så enkelt att göra.
 
 
 
 
I want to travel please!
Denna vecka började braaa, fast joobbig! Jobbade i repan 8-14,åkte hem, käkade och åkte tillbaka till 17. En kollega var sjuk så fick hoppa in på ATC(cirkelfys) och Dynamic Flex (rörlighetsträning), det var grymt kul och medlemmarna var helt slut efter cirkelfysen så det är alltid roligt. Dynamic Flexen gick helt ok då den är förkoreograferad = komma ihåg allt, när allt ska komma i låten och prata samtidigt. Jag har inte tränat överdrivet mycket på den då jag knappt haft så många klasser i den men igår körde jag alltså den på Actic för medlemmar för första gången, det kändes roligt att få nytta av utbildningen jag gick och att vara instruktör för medlemmar är alltid lite speciellt och roligt. Jag var iaf fylld med endorfiner när jag sedan åkte vidare till Sweetlife och körde egenträning i Poledance, wihoo! Jag var galet trött på slutet men det kändes ändå roligt att jag orkade mig iväg efter en lång dag och lite sömn.
 
Idag tisdag har det varit liknande dagsupplägg med något lugnare tempo. Körde morgonpasset i repan med mycket städ och sen tränade jag på gymmet. Har så roligt träningsupplägg just nu som jag är inne på v.6 med och kommer byta ut nästa vecka. Efter det åkte jag hem för att chilla lite inför Poledance klass som jag instruerar i varje tisdag. Dock så när klockan började närma sig så kände jag nej jag orkar fan inte idag, måste ha lite balans. Huvudvärken började även smyga sig på litegrann, så jag blev hemma ikväll. Dock känns det lite dåligt på något sätt när man känner att jag varit taggad inför passet, skulle kunna ta mig dit och köra samt att jag vet hur roligt det är när jag väl är där! Segt... Kan jag bara ge mig själv lite luft eller? Får så lätt skuldkänslor och har galet svårt att slappna av och njuta av stunden, får jobba på den!
 
Imorgon blir det full rulle igen då jag jobbar stängning på gymmet och ska hinna träna, laga mat och besikta bilen innan dess. Såå ja jag kanske får ge mig själv en liten klapp på axeln ändå för att jag stannar hemma ikväll, eller vad säger ni?
 
Nu ska jag nog kolla Greys Anatomy, chilla i sängen och försöka stressa ned innan det är dags att sova och allting börjar om igen, gaah!
 
Blonde hair, don´t care!