Linda Sahlström

Bästa pole dance!
Idag sov jag till typ 8, gick upp och kollade på Nyhetsmorgon. Vid typ 10 började jag läsa igenom studiehandledningen för examensarbetet, som är sjukt lång! Hade föreläsning vid 13-16 som var ganska seg men ändå värd att gå på, dom prata bla om dem största grammatik felen som man gör när man skriver (eftersom vårt arbete måste vara helt korrekt enligt svenska skrivregler). Cyklade hem igen efter föreläsningen och bokstavligen kastade i mig lite kvarg innan bilen begav sig till Sala och pole dance! Har varit så omotiverad till ALLT nu på senaste tiden så det var såå skönt och roligt att få komma iväg och pola, det var så himla roligt! Längtar till imorgon när vi kör nivå 2!! Ska bli så roligt men också lite läskigt. Imorgon ska jah också försöka sätta in mig lite mer i litteraturen och tips inför uppsatsskrivande, Fårse hur det går! 

Skit ful bild på mig men bjuder på den! Försöker att läsa lite medan jag kollar på biggest loser, bästa motivationsprogrammet! Sitter här och är helt rörd..


En bra dag
Det har varit en ganska bra dag idag! Började starkt med en god och stor frukost, för att sen promenera till skolan! Kändes väldigt skönt faktiskt. Var på kursupprop för examenskursen idag, pjuh va nervös jag är! Va typ nervös hela tiden när hon pratade om det haha.. Vid 12 mötte jag iaf upp Erika och vi käkade på Vivaldi! Va väldigt gott.. Efter det skulle hon på kursupprop så jag stannade på stan och gick in på change som hade 40% på allt, det var verkligen dags för mig att skaffa en riktig bh! Kom ut därifrån helnöjd och med tre bh:ar! Super glad :D.. Efter ett tag så kom Erika och hämta upp mig igen så åkte vi till Erikslund där jag bland annat kollade på mattor och hallmöbler, kom även hem med lite små saker från Ikea, plastblommor och trosor från Lindex! Nu äre iaf slutshoppat! Dyrt som fan Blire.. Kom iaf hem vid 17.30 och var heelt slut som ni kanske läst i mitt förra inlägg! Orkade knappt laga mat, så det blev lite fuskmat idag nämligen fiskbullar och potatis, as gott! Annars har jag inte fått så mycket gjort idag, kollade igenom lite skolarbete och kolla på tv med Kenny! Imorgon äre en ny dag och open pole på schemat (y) 

Varför är jag så trött? :(
Alltså varför är jag så trött?? Jag orkar verkligen inte göra ett piss.. Blir ap trött för minsta lilla ansträngning och måste typ gå och lägga mig, under hela helgen så sov jag sjukt mycket, gick t.om. och vilade middag en dag. Och idag började jag med en jätte energirik frukost (enligt mig), promenerade till skolan och sen när jag väl satt på lektion så var jag as trött och ofokuserad. Sen när jag gått massa på stan både i helgen och idag så har jag typ känt att jag bara vill hem och lägga mig! Känner mig typ omänskligt trött. Har verkligen försökt att inte tänka på det utifall man bara känner efter för mycket och inbillar sig att man är trött. Men jag ÄR VERKLIGEN det!! Helt sjukt.. Så jäkla tråkigt för att det tynger ner en så mycket! Är ganska sugen på att träna idag och laga någon bra mat, men jag orkar verkligen inte cykla iväg till gymmet för att sedan cykla tillbaka igen och handla osv. Blää, varför ska man vara såhär? Är så trött så ser knappt fram emot pole dance denna vecka heller, why?? Har inte polat på två veckor så borde vara sjukt taggad! Men känner mest, jobbigt att åka och anstränga sig.. Behöver nog verkligen ett sabbat sår, jobba lite grann och hitta tillbaka till min ork efter c-uppsatsen är klar. Behöver nog verkligen bara ta det lugnt och stressa ner ett tag! usch.. Om någon vet något som kan orsaka extrem trötthet, en sjukdom eller så, så tipsa gärna mig!
 
Jag vill vara energisk igen, och kunna springa <3