Går framåt

Helt ärligt så är jag inte så bra på muskelbilder om man säger så men, känner att jag blivit mycket starkare i kroppen och att jag klarar av mer än vad jag gjorde för ett halvår sen vilket gör mig otroligt glad! Bara fortsätta kämpa för att nå sina mål!  
är sjukt dålig på att ta bilder som sagt! Dagens mellis bestod av grovt bröd med ost, och fil med flingor och äpplen mums! 


ParrteeeeyDutti

Pjuuh ännu en helg kommen! Har varit extremt duktig denna vecka! Inte direkt något sötsug, tränat stenhårda pass 5 ggr och varit upp 2 mornar på en pw! Har även pluggat som bara den också och försökt ta mig igenom den stora boken!! Denna underbara träningsvecka avslutas med god mat, film tittande och uppladdning inför morgondagens girls night out! Låter som en bra ide tycker jag ☺️
Sverige är mitt fosterland!

Gud vad jag älskar Sverige! Så fint landskap om man tänker efter, så himla mysigt Land! Från Åre som är sjukt fint till Göteborg som också är sjukt fint båda på olika sätt! Vi har så uppstukturerade vägar(för de mesta) och vi har många bra lagar.. Och många hälsoprojekt. Vi är även ett ganska hälsosamt land och många möjligheter finns för att vara hälsosam! Nej jag älskar fan mitt land och jag är stolt svenne!! Jag vill ha denna sjukt fina hund!

Vet dock inte vad de är för ras.. Någon som vet? 
Snipp snapp slut

Idag var de fadderutbildning del 3! Kan knappt fatta hur fort de gått. Kommer ihåg del ett som var så himla rolig och all planering inför nollningen.. Och nu är den sen länge slut.. Men så himla roligt man haft och mycket man lärt!
Så skönt att få ha sin ovve igen! Länge sen man hade den.. Den är ju så mysig :))
Gaash

Igår var jag Ida och Erika på g-kås!! Så himla kul, dock inte lika roligt att gå till kassan.. Höll inte min budget över huvudtaget! Var sjukt mycket folk på förmiddagen men som tur var tunnade de ut efter lunch :) Men vaaa?!

Alltså de är helt sjukt! Jag var helt säker och då skojar jag inte när jag säger att jag var helt säker på att bli underkänd på tentan så smackar jag hem 24,5/ 25 poäng what??? De bästa resultatet jag fått någonsin och så är de på denna tenta.. Haha ja ja jag bugar och bockar :) nu har jag även skickat in mina val för kurser till höst! Så spännande!! Hoppas jg kommer in på dom tre första jag valt(då de är 30 hp som jag behöver) iih läskigt, spännande och roligt på samma gång :)!! Och imorgon åker jag till Ullared kan inte bli bättre!!!!!! Usch

Bläää för skola känner jag just nu!! Är så stressad att jag glömmer bort saker hela tiden och hinner inte med något. Känns inte bra med min stressmage! 
Tränings inspo!!

Så härliga bilder!Göteborg!!

Ååh härliga Göteborg, man vill ju inte åka hem!!

Nu kör vi!

Ja då var man påväg till Göteborg då! :) skulle åkt i augusti men Kenny blev sjuk och tiden rann iväg :) men nu är vi påväg.. Ska bli as kul. Ikväll checkar vi in på hotell Avalon och imorgon så ska vi sova hos Kennys syster! Hoppas alla får en bra helg.. Puss

Försökte få en fin bild på vår roadtrip men blev inge bra -.- 
Ja då var de klart

Idag lämna vi in vårt arbete.. Känns väl sådär!! Hatar denna kurs, så himla svårt och man fattar ingenting, tur att den är slut på fredag! :) på tal om fredag så har jag och Kenny nyss bokat hotell för fredag i Göteborg.. Kommer ha värsta lyxhotellet yey!! Sen på lördag blir de att åka till Kennys syster och bo där tills söndag :) känns som en bra helg! Ser fram emot den som satan! 

Idag blev de gym, har verkligen kommit igång nu känns as bra, väntar bara på att halsen ska ge sig så man kan börja träna kondition :)
RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!