Linda Sahlström

Sooova!
Hello! 

Fick ett ryck i torsdag så efter jag lagat mat och diskat så åkte jag ner till gymmet och gymmade ett as skönt pass! Blev 10min cardio, 40min ben och rumpträning och lite arm oxh ryggträning efter det.. Nerjoggen tog som fan i benen! Huur härligt som helst.. Men i vanlig ordning så vaknade jag och var förkyld på fredagen! Det var nig en blandning av en jobbig jobbvecka och gympasset.. När jag sen jobbade och försökte ha tempo i trapporna så blev jag dyngförkyld och kände mig påkörd! Men efter jag slutat åkte jag till Holsbo och träffade min faster och farmor å farfar, vi hade en väldigt lugn och trevlig kväll med grillat och mjukglass! Sov ut massor på lördag för att försöka bli frisk.. På em kom Ida, pappa å Kenny för lit kräftskiva, supergott vare! På söndag träffade jag mina tjejor ock vi hade en väldigt mysig stund! Sömn och vila fick prägla denna helg för att jag verkligen vill bli frisk igen! 

Idag tänkte jag gå upp 7 men vaknade 9.. Så nu borde jag bli frisk snart igen haha.. Erika hämtade upp mig vid 11 så åkte vi till vad för sol och bad (sista dagen på sommaren förmodligen) super mysigt vare men vi klantade oss lite när tonfisken inte gick att få upp så vi fick käka sallad och nötter samt att kaffetermosen läckte så fanns knappt nå kaffe haha, men det hör väl till! 

Bästa tet! Det mest renaste och godaste jag vet! Bestående av citron, äkta honung och varmt vatten! Taggade även innan gympasset med blåbär, lätt yoghurt och müsli, mums! 





Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress